Sedii virtuale

 

Oferim sediile în clădirea proprie ( Doudlebská 1046, Praga 4 )

 

Ce trebuie făcut pentru înfiinţarea unui sediu virtual?

 

 1. Vom discuta modalitatea şi periodicitatea de plată a chiriei şi pe baza acestora vă vom propune preţul pentru serviciul prestat. Cu cât mai lungă este perioada pe care o alegeţi, cu atât mai mică va fi chiria lunară. Dacă preţul va fi acceptabil pentru dumneavoastră, putem trece la încheierea contractului.
 2. Apoi este nevoie să ne comunicaţi (prin formular, email, Skype sau telefonic):
  • denumirea şi CUI-ul companiei, al cărei sediu doriţi să fie la noi
  • numele reprezentanţilor statutari, care vor semna contractul 
  • dacă doriţi ridicarea corespondeţei recomandate (vezi Permisul destinatarului)
  • dacă doriţi şi alocarea unui număr de telefon fix
  • facturarea
  • folosirea celorlalte servicii
 3. Pe baza acestor date vom pregăti contractul în cel mai scurt termen posibil, iar pentru a înscrie sediul la Registrul Comerţului ne vom ocupa de permisul privind amplasarea sediului şi de extrasul din cadastrul imobiliar.
 4. La semnarea contractului trebuie achitată o taxă de activare şi chiria pe primul an. În cazul contractelor pe termen scurt, se va achita chiria pe toată perioada. Valoarea exactă de plată o vom calcula la semnarea contractului. Preţurile facturate vor fi fără TVA.
 5. Dacă nu aveţi posibilitatea să vă prezentaţi personal pentru semnarea contractului şi pentru achitarea primei plăţi, vă trimitem contractele prin poştă pentru a fi semnate şi factura în avans. Imediat ce vom avea contractul semnat de la dumneavoastră şi plata va fi făcută în contul nostru, vă vom trimite permisul de amplasare a sediului şi extrasul din cadastrul imobiliar.

Sediile virtuale sunt o formă legală de amplasare a sediilor unei companii din anul 2009, când s-a aprobat un amendament la Codul Civil. Obligaţiile prevăzute de lege în ceea ce priveşte sediile companiei – prevederea firmei comerciale cu cod unic de înregistrare, predarea actelor în sediul companiei vă este garantată.

CONTACTAŢI – NE
tel.:+420 734 448 110

Preţuri accesibile

Fără alte taxe

Lista de preţuri

Contracte pe termen scurt

Nu trebuie să vă angajaţi la o perioadă mai lungă
decât aveţi nevoie.

Rezolvare rapidă

Contractul şi actele necesare la Registrul Comerţului le vom pregăti fără să fiţi
nevoiţi să aşteptaţi

SUCURSALELE NOASTRE DIN STRĂINĂTATE
Bulgaria
  Praga
  România
| 0.01036s